Broj poruka : 1427 Godina : 28 Lokacija : Somewhere with Joee Job/hobbies : My hobbi is Music and Dance Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Reputation : 99 Points : 1390 Datum upisa : 23.01.2009
Naslov: Nick Jonas CATCH ME Demi Lovato Ned Avg 23, 2009 8:48 am
Nick je pevao pesmu Catch me u live chatu..extra ga peva..ja sam bila na live chat a Joe je mnogo smesan..dusha moja
JoJo Jonas *LoveBug*
Broj poruka : 32 Godina : 31 Lokacija : somewhere in the Year 3000 Job/hobbies : folklor Humor : funny Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Ma svaki je dobar po sebi Reputation : 0 Points : 42 Datum upisa : 21.03.2009
Naslov: Re: Nick Jonas CATCH ME Demi Lovato Pon Avg 24, 2009 4:33 am
Ja sam isto gledala live chat, bilo je super, sviđa mi se kako je odpevao pesmu, a još mi je bilo dobro kad je kevin pričao kako je neko bacio naočare na bini i nick je uhvatio u ruku
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
Naslov: Re: Nick Jonas CATCH ME Demi Lovato Sre Avg 26, 2009 3:55 am
...ja nisam imala net tada....hocu da umrem ljudi...kad ce sledeci???...
JoJo Jonas *LoveBug*
Broj poruka : 32 Godina : 31 Lokacija : somewhere in the Year 3000 Job/hobbies : folklor Humor : funny Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Ma svaki je dobar po sebi Reputation : 0 Points : 42 Datum upisa : 21.03.2009
Naslov: Re: Nick Jonas CATCH ME Demi Lovato Sre Avg 26, 2009 1:06 pm
http://www.ustream.tv/recorded/2027969 --*Joe&Nina*--ako si propustila live chat, probaj da pustiš video što sam stavila. to ti je link do ustream-a, oni snimaju svaki live chat koji ide preko njih. mislim da bi trebalo da ti se otvori, imaju snimci i starih live chatova, ja tamo imam i account.
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
Naslov: Re: Nick Jonas CATCH ME Demi Lovato Čet Avg 27, 2009 4:20 am
ok...tnx... =)...sad nmg nemam puno vremena ali cu sigurno otici...