...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Disneys Friends For Change - Send It On Official Music Video Sub Avg 22, 2009 12:56 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=6ZdkZ6B8el0ps : lindina tema i tema koju je otvorila cini mi se Jojo jonas ili tako nesto sa slicnim naslovom i istim sadrzajem su obrisane jer linkovi nisu mogli da se ocitaju.... postavila sam ovaj novi.. nadam se da nece biti problema... moj comm na clip : pesma je fantassticna, MNOOOGOO mi se svidja!! i video je jako dobar, sve je jako lepo uradjeno i osmisljeno... bas mi se svidja! ovo je nesto novo i drugacije, posebno... bez reci sam.... | |
|
Mrs Jonas Admin
Broj poruka : 1427 Godina : 28 Lokacija : Somewhere with Joee Job/hobbies : My hobbi is Music and Dance Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Reputation : 99 Points : 1390 Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: Disneys Friends For Change - Send It On Official Music Video Ned Avg 23, 2009 8:47 am | |
| i meni se swidja...fantasticna je pesma a i spot je extra | |
|
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
| Naslov: Re: Disneys Friends For Change - Send It On Official Music Video Sre Avg 26, 2009 3:52 am | |
| takodje!!! spot mi je najbolji...sve je savrsheno!!!! =) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Disneys Friends For Change - Send It On Official Music Video | |
| |
|