...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Music Pet Jul 24, 2009 10:04 am | |
| osim jb naravno... sta najvise volite da slusate? kakva muzika vas opusta, a kakva dize na noge? uz kakvu muziku uzivate? koji su vam omiljeni pevaci, pevacice, grupe? koje pesme su vam omiljene? | |
|
PeaceLoveJonas *Burnin`up*
Broj poruka : 1210 Godina : 30 Lokacija : u zemlji snova... Job/hobbies : swiranje gitare(pochetnik) Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Zovem se: : Alexandra Reputation : 0 Points : 672 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Music Pet Jul 24, 2009 10:48 am | |
| volim pop,rock,ponekad house i balade a najcheshce slusham maroon5,paramore,taylor swift,tosheta,sashu kovacevica itd..... | |
|
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Music Pet Jul 24, 2009 1:54 pm | |
| ja stvarno volim svasta da slusam.... nista odredjeno... pop i r'n'b najvise... ali volim i hip-hop i rap... neki put i nesto drugacije... metal i sl... rock.. svasta... =) neke pesme koje u poslednje vreme slusam...
craig david - walking away craig david - insomnia eminem - beautiful michael jackson - billie jean toto - africa stratovarius - speed of light slipknot - psychosocial the script - the man who can't be moved
pa sami vidite koliko je raznolik moj ukus | |
|
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
| Naslov: Re: Music Ned Jul 26, 2009 8:37 am | |
| Ja slusham sve i svashta sem narodnjaka...to nmg da podnesem... trenutno neke pesme sem od jonasa koje slusham su :
Demi Lovato- Here we go again Miley- You'll always find your way back home, i josh puno puno od M... <3 Demi iz Camp Rocka- This is me...znam pesmu 100 god ali eto sad mi se slusha.... Lady GaGa- Nothing else i can say Norah Jones- Sweet words Katy P. - Hot N Cold Lenny Kravitz- Can't get you out of my mind Mariah Carey- Without you PCD- I hate this part...to onako, ponekad... Vanessa- Don't leave.... ponekad od Queena, Stonesa...itd... | |
|
Mrs Jonas Admin
Broj poruka : 1427 Godina : 28 Lokacija : Somewhere with Joee Job/hobbies : My hobbi is Music and Dance Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Reputation : 99 Points : 1390 Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: Music Ned Avg 09, 2009 6:48 am | |
| pa ja slusam demi,selenu,miley,taylor,vanessu i tako..i jb narawno | |
|