Roxy Ryan *Time for YOU to fly*
Broj poruka : 4 Godina : 32 Lokacija : with the JoNaS bRoTheRs forever anD ever... Job/hobbies : sivranje bubnjewa,gitare,klaWira,produciranje mjuzike.....uglawnom se wrti oko mjuzike Humor : ....... :D Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: !wazZuP! Uto Sep 30, 2008 11:50 am | |
| da poCnem..............zwm se Alexandra....nadimak mi je Roxy,Aka....etc..........woLim swe shto je wezano za mjuziku,od produciranja,preko pisanja do slushanja.........maLo je reCi da obOzawam JB,njiXow saM fan od Januara 2008,znachi,doOgo sam njiXow fan......shta was boOde interesoWalo...saMo pitajTe | |
|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: !wazZuP! Uto Sep 30, 2008 12:53 pm | |
| Welcome Roxy!Lepo se provedi i uzivaj! :01: | |
|
Roxy Ryan *Time for YOU to fly*
Broj poruka : 4 Godina : 32 Lokacija : with the JoNaS bRoTheRs forever anD ever... Job/hobbies : sivranje bubnjewa,gitare,klaWira,produciranje mjuzike.....uglawnom se wrti oko mjuzike Humor : ....... :D Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: !wazZuP! Pon Okt 06, 2008 2:39 pm | |
| iMam jednu priMjedbu,izbrishi owaj post kasnije ako xocesh........forum je prewishe sharen...ostalo mi se djaswi,ali me mnOgo nerwiraju boJe | |
|
~*Baby*N*~ *Hold On*
Broj poruka : 988 Godina : 28 Lokacija : ~*Na izletu sa DC zvezdama . Sa nama su i osobe sa ovog 4uma !*~ Job/hobbies : druzenje , chatovanje po 4umima , lencarenje , sakuplanje isecaka mojih omiljenih zvezda Humor : Xexexexexe Najsladji brother je. . . . . ? : NICK Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 103 Points : 21 Datum upisa : 06.10.2008
| |