| Micheal Jackson | |
|
+5Blah ...:::lovely flower:::... Mrs Jonas --*Joe&Nina*-- Yo-Yo 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Micheal Jackson Pet Jun 26, 2009 4:48 am | |
| Pop music icon Micheal Jackson died today after suffering cardiac arrest at his home in Los Angeles. Jackson was rushed to UCLA Medical Center after a 9-1-1 call to his Bel Air home shortly after noon local time. Paramedics reportedly administered CPR to Jackson in the ambulance, but he never regained consciousness. Jackson is 50 years old. His parents, Joseph and Katherine Jackson, have lived in Las Vegas for the past few years. ----------------------------------------- Pop muzičar Majkl Džekson (Michael Jackson) preminuo je u svojoj 50. godini, nakon srčanog udara zbog koga je hospitalizovan ranije večeras, prenose svetski mediji.
Pevač je večeras hitno prebačen u bolnicu u Los Anđelesu nakon što mu je srce otkazalo.
Majkl Džekson je bio jedan od najboljih pevača i najvećih zvezda svoga vremena. Rođen je 29. avgusta 1958. godine u SADu. Još sa 11 godina je postao zvezda kao član grupe "The Jackson 5". Kao solo izvođač proslavio se hit albumima "Off the wall", "Thriller", "Bad", "Dangerous", "Hl Story"... Svoj veliki povratak na scenu i održavanje 50 koncerata u Londonu trebalo je da započne 13. jula ove godine. | |
|
| |
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Pet Jun 26, 2009 6:23 am | |
| ...stw mi je zao...mislim nisam neki veeeliki fan ali ipak... | |
|
| |
Mrs Jonas Admin
Broj poruka : 1427 Godina : 28 Lokacija : Somewhere with Joee Job/hobbies : My hobbi is Music and Dance Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Reputation : 99 Points : 1390 Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Pet Jun 26, 2009 10:13 am | |
| cula sam i ja..mnogo mi je zao | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Micheal Jackson Sub Jun 27, 2009 3:16 am | |
| Uzas...nije mu to trebalo...mogao je bas da pozivi jos malo..fantasticna muzika i sve..al eto..pa sam se upropastio | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Čet Jul 02, 2009 7:16 am | |
| cula sam.... stvarno mi je mnooogooo zao... ja sa mga volela... svidjala mi se njegova muzika... msm.. jos uvek mi se svidja... nisam bila ono.. zaludjenik... ali sam ga volela... bio mi je ok... mislim da je bio likcina...:'( | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Micheal Jackson Čet Jul 02, 2009 10:57 am | |
| - ...:::lovely flower:::... ::
- cula sam.... stvarno mi je mnooogooo zao... ja sa mga volela... svidjala mi se njegova muzika... msm.. jos uvek mi se svidja... nisam bila ono.. zaludjenik... ali sam ga volela... bio mi je ok... mislim da je bio likcina...:'(
daaaa.... koja vam je omiljena pesma???? meni dirty diana... | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Čet Jul 02, 2009 2:28 pm | |
| hmhmhmhm... ima ih stvarno mnogo... ali recimo thriller i billie jean... hitovi...=) | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Micheal Jackson Čet Jul 02, 2009 2:31 pm | |
| super su te pesme, ali ja volim dirty diana zato sto je onako malkice rock pesma... nije ono dance... | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
| Naslov: Re: Micheal Jackson Pet Jul 03, 2009 6:13 am | |
| Ma sve su fantasticne i Dirty Diana, i Billie jean i thriller, black and white..ma sve su strava, sad za vikend su pustali sve i bas su dobre... | |
|
| |
PeaceLoveJonas *Burnin`up*
Broj poruka : 1210 Godina : 30 Lokacija : u zemlji snova... Job/hobbies : swiranje gitare(pochetnik) Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Zovem se: : Alexandra Reputation : 0 Points : 672 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Pet Jul 03, 2009 6:40 am | |
| i ja sam slushala preko vikenda.....bash mi je zao ....da nije imao sve one operacije, mozda bi bilo josh fantastichnih pesama | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
| Naslov: Re: Micheal Jackson Sub Jul 04, 2009 6:45 am | |
| Sigurno bi ih bilo... | |
|
| |
joe and me *Video Girl*
Broj poruka : 132 Godina : 28 Lokacija : bilo gdje sa joeom i demi Job/hobbies : pjevanje, plesanje,... Najsladji brother je. . . . . ? : joe Reputation : 0 Points : 146 Datum upisa : 29.07.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Čet Jul 30, 2009 4:05 am | |
| meni je stvarno zao shto je ovako rano otishao | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
| Naslov: Re: Micheal Jackson Sub Avg 01, 2009 12:27 pm | |
| Axa, a taman je krenuo na turneju oko sveta, kazu da su se karte odma rasprodale, i kad je umro niko nije hteo da ih vrati | |
|
| |
joe and me *Video Girl*
Broj poruka : 132 Godina : 28 Lokacija : bilo gdje sa joeom i demi Job/hobbies : pjevanje, plesanje,... Najsladji brother je. . . . . ? : joe Reputation : 0 Points : 146 Datum upisa : 29.07.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Sub Avg 01, 2009 12:59 pm | |
| pa znam stvarno je zalosno,a tek njegova djeca nemogu ni da zamislim kako se osjecaju | |
|
| |
Ksenija *Time for YOU to fly*
Broj poruka : 6 Godina : 28 Reputation : 0 Points : 8 Datum upisa : 30.07.2009
| Naslov: Re: Micheal Jackson Ned Avg 02, 2009 8:37 am | |
| meni je isto zao...a omiljene pesme su mi Baet it,Bilie Jean,Dirty Diana,They don't care about us itd.... | |
|
| |
Hilary*** *Take a breath*
Broj poruka : 72 Godina : 29 Job/hobbies : skola , muzicka skola, pisanje dnevnika, pesama, sviranje klavira, ... Humor : xa, xa, xa, xa, ... ;) xD Reputation : 0 Points : 89 Datum upisa : 31.08.2009
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Micheal Jackson | |
| |
|
| |
| Micheal Jackson | |
|