♥*.:Jonas♥Brothers♥Serbia:.*♥ ....◦*°♥Welcome♥in♥Serbian JB world♥°*◦.... |
|
| PEPSI sluzba:) | |
| | Autor | Poruka |
---|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: PEPSI sluzba:) Čet Feb 19, 2009 8:41 am | |
| Pa,hajmo na pice ....salim se..... Pala mi je jedna interesantna ideja na pamet...... Mi u skoli pedagoga i psihologa nazivamo PEPSI SLUZBA....PEdagogPSIholog. . . . Pa sam mislila i mi da otvorimo jednu PEPSI SLUZBU,da se malo "igramo" pedagoga i psihologa...ne,ozbiljno. . . .ako imate neki problem,treba vam svet,neko da vas saslusa i utesi,recite sto ovde......potrazite pomoc....nije vazno da li je u pitanju ljubav,skola,roditelji ili bubuljice....sta god vas muci i lezi na srcu. . . . . | |
| | | ~**Ashley**~ Mod
Broj poruka : 2770 Godina : 30 Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!! Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 406 Points : 563 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) Čet Mar 05, 2009 1:55 pm | |
| chudno...ali ja sam tek sad primetila owu temu owde.... ewo ja da kazem swoj problem....pokushawam da smrsham.....ali mi to ne uspewa....drzala sam dijetu....ali chim bi prestala sa tim ponowo bi mi se ugojila....wisoka sam 180 cm...a imam 65 kg....drugarice me ubedjuju da nisam toliko debela....ali mislim da mi je stomak malo weci.... pa eto...ako neko ima neku dijetu nek kaze.... | |
| | | ~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) Čet Mar 05, 2009 2:04 pm | |
| Ja nemam propisanu dijetu,ali,kad hocu da smrsam radim sledece: Pijem nenormalno mnogo vode,najcesce su to cajevi i voda (cajevi BEZ SECERA!!!) Ne jedem slatko,naci,maximalno se ovoga pridrzavam,mada inace,ni ne jedem mnogo slatkog Jedem nenormalno mnogo voca (pored toga sto se lakse mrsavi,dobro je i za rast noktiju:)) Radim vezbe za stomak i noge,kao i vezbe istezanja,ali prave vezbe istezanja,to ti zateze zadnjicu i smanjuje obim struka I da,ako zelis ravan stomak,pij limunadu,BEZ SECERA!!!! I da,ne opterecuje se vagom,i ne meri se non-stop...... Ako ti je kuca malo dalje od skole,idi pesice,setaj,trci,aktivno se bavi sportom! Za kuvan obroke,izbegavaj svinjsko meso,najbolje je curece,jedi to i mnooogo corbica! Ako kod kuce imas vijacu i obruc,upotrebljavaj ih svakodnevno!!! Jos jednom da napomene,VEZBE SU IZUZETNO VAZNE!!!Redovno ih radi.....trbusnjake,sklekove (mada i ne moras sklekove ako ne mozes) i vezbe istezanja....najvise pomazu!!! | |
| | | ~**Ashley**~ Mod
Broj poruka : 2770 Godina : 30 Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!! Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 406 Points : 563 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) Čet Mar 05, 2009 3:17 pm | |
| - ~*SmiLeY*GirL*~ ::
- Ja nemam propisanu dijetu,ali,kad hocu da smrsam radim sledece:
Pijem nenormalno mnogo vode,najcesce su to cajevi i voda (cajevi BEZ SECERA!!!) Ne jedem slatko,naci,maximalno se ovoga pridrzavam,mada inace,ni ne jedem mnogo slatkog Jedem nenormalno mnogo voca (pored toga sto se lakse mrsavi,dobro je i za rast noktiju:)) Radim vezbe za stomak i noge,kao i vezbe istezanja,ali prave vezbe istezanja,to ti zateze zadnjicu i smanjuje obim struka I da,ako zelis ravan stomak,pij limunadu,BEZ SECERA!!!! I da,ne opterecuje se vagom,i ne meri se non-stop...... Ako ti je kuca malo dalje od skole,idi pesice,setaj,trci,aktivno se bavi sportom! Za kuvan obroke,izbegavaj svinjsko meso,najbolje je curece,jedi to i mnooogo corbica! Ako kod kuce imas vijacu i obruc,upotrebljavaj ih svakodnevno!!! Jos jednom da napomene,VEZBE SU IZUZETNO VAZNE!!!Redovno ih radi.....trbusnjake,sklekove (mada i ne moras sklekove ako ne mozes) i vezbe istezanja....najvise pomazu!!! tnx...neznam dal cu uspeti bez slatkisha....ali pokushacu.... | |
| | | ~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) Pet Mar 06, 2009 4:08 am | |
| xe,xe,xe....ma samo ti treba celicna volja!!! | |
| | | Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) Pet Mar 27, 2009 6:50 am | |
| Meni su ti slatkisi prava nocna mora, znaci kao, necu da ih jedem, ali bez toga ne mogu da zivim, jos od secera sva poludim...bolest | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PEPSI sluzba:) | |
| |
| | | | PEPSI sluzba:) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|