~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 12:37 pm | |
| A sad nesto nowo... Ovo sam pronasla na netu,ne pitajte kako,ni sama nzm,ovo su note za sviranje na klaviru,tj. za klavijature Imam jos neke pesme od JB-a,Demi, Taylor Swift,ako hocete,mogu da postavim! Probala sam ovo i da odsviram,nije tesko! | |
|
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 1:01 pm | |
| moze da se koristi za klavijaturu, ali ovo su note za gitaru... sviram bas ovih dana... ja mogu da postavim i za klavir, ako neko svira, i za levu i za desnu ruku | |
|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 1:24 pm | |
| znam da ima i za gitaru,ali ovo nisu te,na sajtu gde sam ga skinula,pisalo je da su note za piano,a msm da je piano klavir......a ima drugih stranica za gitare, sa sredjenim akordima | |
|
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 1:39 pm | |
| pa dobro... na razlicite nacine se obelezavaju note... inace, ja na casovima koristim ovakve note i ova slova su oznake za akorde... a-dur, g-dur... i tako... aj napisi taj sajt pls... da vidim=) | |
|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 1:46 pm | |
| | |
|
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Can`t have you notes Pet Jan 23, 2009 3:30 pm | |
| carice!!!! obozavam te!!!!
hwala,hwala hwala!!!!!ovo trazim dugoooo vremena:D | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Can`t have you notes | |
| |
|