| Nick i dijabetes | |
|
+12$zmaj$ ~*Demi&Joe*~ PeaceLoveJonas *I*Love*Nick*Jonas* Yo-Yo Bella Swan <3~*JB_fan*~<3 ...:::lovely flower:::... ~**Ashley**~ ~*Joe y Iwana*~ Blah ~*SmiLeY*GirL*~ 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Nick i dijabetes Sub Jan 03, 2009 2:05 pm | |
| DA li znate za ovo?Sta mislite o ovome? | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Sub Jan 03, 2009 2:05 pm | |
| | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Sub Jan 03, 2009 2:55 pm | |
| znam za to! i bas mi je zao!!! | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 04, 2009 5:31 am | |
| znam i bas mi je zao... msm ne samo za njega nego i sve one dece koja takodje imaju dijabetis! evo sta je jednom prilikom Nick rekao na koncertu,u trajanju pesme A little bit longer:
Nick:: Now, I have a question. How many of you have been through a hard time in your life? One of those moments where life throws you a curve ball. I had one of those moments 3 and a half years ago, when I was diagnosed with diabetes. It was a shock. At the hospital, I made a commitment to myself that I wouldn’t let it slow me down. And I’m here tonight to tell you that it hasn’t slowed me down. Now today-I met a few wonderful people who have also been through a hard time. They told me that my story encouraged them. Now tell me - who would have thought that my hard time would one day encourage all of you. And I was having another one of those days where my blood sugar was out of control, it was a tough day. So I sat down and I wrote this song. This song right here, is for every broken heart, for every lost dream, for every single tear. For every high, and for every low. Now what I want you to do - is I wanna hear you sing. I wanna hear every broken heart, every lost dream, and every person thats getting through a high and a low, I wanna hear you sing this song out with all your heart. | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 04, 2009 11:01 am | |
| DA....stvarno je tuzno....msm,da imam ovaj clip!Znam kako je to.......dijabetes,visok nivo secera u krvi,nervoza,suzdrzavanje od stvari koje volis.........
Poslednji izmenio ~*SmiLeY*GirL*~ dana Sre Jan 07, 2009 7:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 04, 2009 12:43 pm | |
| ijaooo......... kako tuznooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~**Ashley**~ Mod
Broj poruka : 2770 Godina : 30 Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!! Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 406 Points : 563 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 04, 2009 4:39 pm | |
| znala sam za owo... i bash mi je zao... | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pon Jan 05, 2009 7:36 am | |
| da, znala sam... jadnicak mali... jako mi je zao... | |
|
| |
<3~*JB_fan*~<3 *Take a breath*
Broj poruka : 56 Godina : 28 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 11, 2009 1:31 pm | |
| znam..bas mi je zao..jadnicak... (( | |
|
| |
Bella Swan *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : Hollywood Job/hobbies : Odbojkaaa....♥♥♥ Humor : xDD Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : -1 Points : -42 Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 11, 2009 3:06 pm | |
| Jaooo....znam saznala sam na Jetixu bilo mi je bash zaooo.... ((((((((((( | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 11, 2009 3:11 pm | |
| da... na jetixu je danas bilo living a dream.. snimila sam sve... jadnicak mali... ali drzi se on... nothing's gonna slow him down!!!! | |
|
| |
Bella Swan *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : Hollywood Job/hobbies : Odbojkaaa....♥♥♥ Humor : xDD Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : -1 Points : -42 Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 11, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pon Jan 12, 2009 1:49 am | |
| Meni je drago sto i ako ima tu bolest on ne dozvoljava da ga to zaustavi, niti uspori. I mnooogo mi je drago sto pomaze ostaloj deci koja imaju dijabetes. Super je kad slavna licnost pomaze...smrtnicima , a jos ako je ta slavna licnost mlada, onda je to stvarno extra | |
|
| |
Bella Swan *S.O.S.*
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pon Jan 12, 2009 4:01 am | |
| Slazhem se sa tobom....To je bash lepo shto on to radi....ZAista je extra lik | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pon Jan 12, 2009 4:10 am | |
| ma super je bre on! pravi junak! ali mi je mnogooo mnogoo zao! | |
|
| |
Bella Swan *S.O.S.*
| |
| |
*I*Love*Nick*Jonas* *Video Girl*
Broj poruka : 225 Godina : 29 Lokacija : *with*Nick*.....*in*my*dreams* Job/hobbies : Nick is HOT, Nick is FINE, but sorry girls, Nick is MINE!!! Humor : **VeEeRryY HaAaPpPYy** Najsladji brother je. . . . . ? : *~*NICK*~* Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Sara Reputation : 100 Points : 64 Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Sre Jan 14, 2009 8:42 am | |
| | |
|
| |
<3~*JB_fan*~<3 *Take a breath*
Broj poruka : 56 Godina : 28 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Sre Jan 14, 2009 8:56 am | |
| da,jadnichak mali,bash mi je zhao...Ne zasluzhuje to...Msm naravno da ne zasluzhuje... Sad mora non stop da pazi...Volela bih da se izlechi,ako mozhe.... | |
|
| |
PeaceLoveJonas *Burnin`up*
Broj poruka : 1210 Godina : 30 Lokacija : u zemlji snova... Job/hobbies : swiranje gitare(pochetnik) Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Zovem se: : Alexandra Reputation : 0 Points : 672 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 18, 2009 4:30 am | |
| i meni je zao:(ali on je stwarno prawi borac i super je shto pomaze ostalima koji imaju dijabetes...rasplakala sam se kad sam gledala video sa govorom | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Jan 18, 2009 7:53 am | |
| - PeaceLoveJonas ::
- i meni je zao:(ali on je stwarno prawi borac i super je shto pomaze ostalima koji imaju dijabetes...rasplakala sam se kad sam gledala video sa govorom
i ja! | |
|
| |
~*Demi&Joe*~ Mod
Broj poruka : 292 Godina : 31 Lokacija : *Sa*RoCk*PriNcEsS*mi*bb*para*siempre* Najsladji brother je. . . . . ? : ~*Nick*~ Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 98 Points : 70 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Uto Jan 20, 2009 8:53 am | |
| Iajoooooooooo BB moj...Uzasno mi zhao zbog owoga | |
|
| |
$zmaj$ *BB Good*
Broj poruka : 28 Godina : 29 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Zovem se: : Nemanja Reputation : 1 Points : -13 Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Ned Feb 01, 2009 12:13 pm | |
| | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ *Take a breath*
Broj poruka : 84 Godina : 28 Lokacija : Hollywood Job/hobbies : Shopping Reputation : 100 Points : 188 Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pon Apr 13, 2009 10:00 am | |
| Znam..cula sam za to....bash mi je zao | |
|
| |
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
| |
| |
MalaAnna96 *Time for YOU to fly*
Broj poruka : 3 Godina : 28 Reputation : 0 Points : 5 Datum upisa : 09.10.2009
| Naslov: Re: Nick i dijabetes Pet Okt 09, 2009 6:20 am | |
| ovako pod jedan to nije nikakva bolest to samo moras da smanjis unosenje secera u organizam ja imam diabetis a sasvim sam normalna samo po nekad padne mi secer pa mroam da pojedem vishe slatkog : P a nekad se podigne pa ne smem da jedem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nick i dijabetes | |
| |
|
| |
| Nick i dijabetes | |
|