~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: MySpace and Facebook Pet Apr 03, 2009 3:15 pm | |
| ja sam sad napravila tj. drustvo mi je napravilo pa eto,ja sam Ivana Lautner (xexe,sta cu,znaju koga wojim!) i na slikici je crno bela slika,kao ona iz 'vase slike' pa eto,addujte me msm neke od vas nmg da nadjem | |
|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: MySpace and Facebook Pet Apr 10, 2009 7:06 am | |
| ja cu te adovati!Inace,ja sam Jovana Popov | |
|
Mrs Jonas Admin
Broj poruka : 1427 Godina : 28 Lokacija : Somewhere with Joee Job/hobbies : My hobbi is Music and Dance Najsladji brother je. . . . . ? : Joe Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Reputation : 99 Points : 1390 Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: MySpace and Facebook Čet Apr 23, 2009 3:57 am | |
| ja imam i myspace Linda Jb mi je ime.....ima li neko drugo myspace?? | |
|
JoJo Jonas *LoveBug*
Broj poruka : 32 Godina : 31 Lokacija : somewhere in the Year 3000 Job/hobbies : folklor Humor : funny Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Ma svaki je dobar po sebi Reputation : 0 Points : 42 Datum upisa : 21.03.2009
| Naslov: Re: MySpace and Facebook Čet Apr 23, 2009 2:32 pm | |
| Imam ja, samo to me niko ne može naći na myspace, jer mi stoji naj link sa brojevima i slovima(on glupost od linka), nisam jo uvek napravila onaj pravi link | |
|
--*Joe&Nina*-- *S.O.S.*
Broj poruka : 351 Godina : 28 Lokacija : ...anywhere with *Joe*...<3... Job/hobbies : Sims, slushanje muzike (JB,Miley...), pevanje, druzenje sa prijateljima itd... Humor : :D Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!!! 4ever...! Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : 369 Datum upisa : 26.06.2009
| Naslov: Re: MySpace and Facebook Čet Jul 02, 2009 7:03 am | |
| MS nemam a face da...Nina Pavlovic Jonas, slika mi je Miley na konceru, pokazuje prstom ka publici... ps. addovala sam sve koji su ovde rekli da imaju fb samo chini mi se, Lenu nmg da nadjem... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: MySpace and Facebook | |
| |
|