| Operacija Trijumf | |
|
+7...:::lovely flower:::... First_Lady Yo-Yo ~*SmiLeY*GirL*~ ~*Baby*N*~ ~*Joe y Iwana*~ Blah 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Operacija Trijumf Pon Dec 01, 2008 1:08 pm | |
| Sta mislite o ovoj emisiji? | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 01, 2008 1:09 pm | |
| Meni je to najbolji reality show na svetu!!!! jos kakvi su ucesnici:))))))))))))))))))) | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 02, 2008 6:51 am | |
| ma presvatki ...kad kazem prelatki mislim na sajka,ninu,milicu i djole nije los! e da,anja ako volis vukasina (ja ga prezirem,a verovatno i ti ali sve jedno),u mom blocku zivi i on (vukasin) on je iz bosne ali ovde studira i zivi tu kog sava centra a sajko je u mom soliteru,to sam ti obecala da cu ti poslati autogram! | |
|
| |
~*Baby*N*~ *Hold On*
Broj poruka : 988 Godina : 28 Lokacija : ~*Na izletu sa DC zvezdama . Sa nama su i osobe sa ovog 4uma !*~ Job/hobbies : druzenje , chatovanje po 4umima , lencarenje , sakuplanje isecaka mojih omiljenih zvezda Humor : Xexexexexe Najsladji brother je. . . . . ? : NICK Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 103 Points : 21 Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 02, 2008 6:53 am | |
| Ja ne gledam OT , nisam gledala ni Velikog BRata . | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 02, 2008 6:57 am | |
| Veliki brat je strasno dosadan...a OT gledam samo gala vece,ostalo malkice smara | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 02, 2008 8:38 am | |
| - ~*Joe y Iwana*~ ::
- ma presvatki ...kad kazem prelatki mislim na sajka,ninu,milicu i djole nije los!
e da,anja ako volis vukasina (ja ga prezirem,a verovatno i ti ali sve jedno),u mom blocku zivi i on (vukasin) on je iz bosne ali ovde studira i zivi tu kog sava centra a sajko je u mom soliteru,to sam ti obecala da cu ti poslati autogram! hehe! blago tebi svi zive blizu tebe! mada djole je dosao kod lokija na pljeskavicu! a to je blizu moje kuce! ja zivim na dorcolu! da vukasina prezirem, mnogo smara! i hvala za autogram:)))))) | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 03, 2008 11:09 am | |
| Ne gledam ni OT a nisam ni VB....... | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 04, 2008 6:02 am | |
| Meni su super oni IQ testovi | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 04, 2008 6:26 am | |
| joj da i meni! adnan se bas izlupao, ali je jedno tacno bar odgovorio! za koga navijas?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 04, 2008 7:05 am | |
| ja gledam kad stignem a favorit mi je Aleksandar. |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 05, 2008 5:14 am | |
| Ja ne pratim bas, ali pogledam po nesto | |
|
| |
First_Lady *Video Girl*
Broj poruka : 136 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 0 Points : -18 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 26, 2008 10:35 am | |
| U poslednje vreme mnogo smara ova OT...Sad gledam samo galu..I josh neshto:navijam za Vukashina(da,dobro ste prochitali-VUKASHINA,haha),i za Danijela... | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 9:17 am | |
| gledam OT... sad malo manje nego pre zato sto je ispao pidza... razocarala sam se... mislila sam da ce da ostane do kraja... stvarno mi je zao... | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Jan 06, 2009 2:29 am | |
| jao kako me nervira sto je pobedio adnaaaaannnnnn!!!!!!!!!! i on ce da dobije album od universal music!!! aaaaaaa odmah me ubite!!!!!!! | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Jan 06, 2009 10:35 am | |
| BABAJA je podedio..kme kme kme kme MRZIM GA MRZIM GA MRZIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok on peva al em sto je ruzan,em sto rec na engleskom ne zna.. al sto jes' jes'-on je kralj turbo folka ne stvarno... mislim bolje on nego neki drugi,na pr. ona mika,jasmina,ivana i te lujke,ali zao mi je sto je neko sa tom nagradom stvarno mogao da uspe a ne da je protraci kao babajic! | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Admin
Broj poruka : 2675 Godina : 30 Reputation : 1 Points : 899 Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Jan 06, 2009 11:27 am | |
| prosto ne mogu da verujem!!!! wookie je milion puta vise zasluzio da pobedi!!!! | |
|
| |
*I*Love*Nick*Jonas* *Video Girl*
Broj poruka : 225 Godina : 29 Lokacija : *with*Nick*.....*in*my*dreams* Job/hobbies : Nick is HOT, Nick is FINE, but sorry girls, Nick is MINE!!! Humor : **VeEeRryY HaAaPpPYy** Najsladji brother je. . . . . ? : *~*NICK*~* Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Sara Reputation : 100 Points : 64 Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 10:23 am | |
| ja to nisam gledala....zato sto je bzv.....ali mi je sladak onaj Sajko, videla sam ga u novinama... | |
|
| |
~**Ashley**~ Mod
Broj poruka : 2770 Godina : 30 Najsladji brother je. . . . . ? : JOE!!! Naj JB album je. . . . . ? : ALBL Reputation : 406 Points : 563 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 10:55 am | |
| - *JB*&*US5*GiRL* ::
- ja to nisam gledala....zato sto je bzv.....ali mi je sladak onaj Sajko, videla sam ga u novinama...
takodje! | |
|
| |
Hilary*** *Take a breath*
Broj poruka : 72 Godina : 29 Job/hobbies : skola , muzicka skola, pisanje dnevnika, pesama, sviranje klavira, ... Humor : xa, xa, xa, xa, ... ;) xD Reputation : 0 Points : 89 Datum upisa : 31.08.2009
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Avg 31, 2009 3:27 am | |
| gledala sam ... navija sam za Vukasina.. ok su mi svi ... | |
|
| |
Dijana Bilan *Video Girl*
Broj poruka : 118 Godina : 32 Lokacija : u Diminom srcu... Najsladji brother je. . . . . ? : Joe )) Naj JB album je. . . . . ? : a little bit longer Reputation : 0 Points : 124 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Avg 31, 2009 5:12 am | |
| Navijala sam za Aleksandra... ) Imao mi je najlepsi glas | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|