| Sweet and Love messages! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Sweet and Love messages! Sub Nov 15, 2008 5:58 am | |
| Ovde postavljajte neke slatke,romanticne,ljubavne,lepe poruke.....evo nekih....
Nemoj da budes zvezda,bices nedostizna Nemoj da budes andjeo,necu te videti Nemoj da budes Bog,jer ne zelim da te molim Budi ono sto jesi,jer takvu te volim!
Sve sto steknes u zivotu,sve je prazno, sve,sve,sve! Sve se moze zaboraviti al` drugarstvo NE!
Nocas cu kao mesec znak stici do tebe. Tiho kroz mrak stavicu pljubac na obraz tvoj i lepo mi spavaj ANDJELE MOJ!
kad god pogledas zvezdano nebo, znaj da je svaka zvezda poljubac koji zelim da ti dam! | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Nov 21, 2008 11:45 am | |
| One day you'll cry for me like I cried for you, one day you'll miss me like I missed you, one day you'll pine for me like I pined for you. ONE DAY YOU'LL LOVE ME BUT I WON'T LOVE YOU!! | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Nov 21, 2008 11:47 am | |
| Neki snovi traju duže od ostalih, neki snovi su lepši od ostalih, a moj najdraži san upravo čita ovu poruku!
Ti na jednom ja na drugom kraju kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom....
Ja sam ljubavni virus i nalazim se u tvom kompjuteru i neću izaći iz njega dok ti ne izađes samnom...
Mislim da stvarno nije u redu da onaj ko te ima upeca zlatnu ribicu, jer imajući tebe nema šta da traži...
Tek kad Anđeli postanu zli, kad okeani presuše svi, tad srce ce prestati goreti i ja ću te prestati VOLETI!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Ned Nov 30, 2008 1:18 pm | |
| moje djelo: Sati prolaze a ja Dima mislim na tebe Sanjam da usne tvoje dodiruju moje Dima volim te ti si samo moj samo moj jedan jedini Dima volim te!!!!!!!! |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Sre Dec 03, 2008 11:04 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Čet Dec 04, 2008 7:01 am | |
| - ~*SmiLeY*GirL*~ ::
- BAs je sooooper!
hvala ti!!!!!!!! |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Dec 05, 2008 5:15 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Uto Dec 23, 2008 6:54 am | |
| Tvoje usne bih ljubila.
Tvoje ruke bih držala.
O,Dima dušo moja znaj volim te i
Želim da budeš moj i da me ljubiš nježno.
Evo još jedna pjesma. Nemrem ništa bolje od ovog smislit. |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Sre Dec 24, 2008 10:17 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
*I*Love*Nick*Jonas* *Video Girl*
Broj poruka : 225 Godina : 29 Lokacija : *with*Nick*.....*in*my*dreams* Job/hobbies : Nick is HOT, Nick is FINE, but sorry girls, Nick is MINE!!! Humor : **VeEeRryY HaAaPpPYy** Najsladji brother je. . . . . ? : *~*NICK*~* Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Sara Reputation : 100 Points : 64 Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Feb 06, 2009 12:42 pm | |
| Krv u meni vri dok me gledas ti, tvoj osmeh blad tako mi je drag, daj okom znak, hajdemo u mrak. Da ti priznam sve, nemoj reci ne, jer ja zelim te! --------------------------------------- Andjele moj gde si noci ove?? Ako si usamljen dodji mi u snove, gde vreme ne postoji i sve je u plavoj boji. Ja vec tonem u san, andjele pozuri svanuce dan!!! ---------------------------------------- Mozda u zivotu krenem drugim putem, mozda tamo nadjem bolji zivot,ljubav,srecu,... Ali znam da tamo nikad takvu drugaricu imati necu.. -------------------------------------------- Zivim-jer su to grugi hteli, Volim-jer sudbina nam to svima deli. Patim-jer volim jedne braon oci. Umirem-jer volim ono sto nikad nece biti moje!! --------------------------------------- Mozda smo se u pogresno vreme sreli, mozda smo pogresili a nismo smeli, mozda i nije tako lose bilo sve, kad bih te pitala da ponovimo, tvoj odgovor bih bio??? -------------------------------------- Kad se sretnu oci nase spusticu pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oci vole. Teram te od sebe, sa sobom se borim, zelim da te mrzim, a prokleto te volim!! | |
|
| |
*I*Love*Nick*Jonas* *Video Girl*
Broj poruka : 225 Godina : 29 Lokacija : *with*Nick*.....*in*my*dreams* Job/hobbies : Nick is HOT, Nick is FINE, but sorry girls, Nick is MINE!!! Humor : **VeEeRryY HaAaPpPYy** Najsladji brother je. . . . . ? : *~*NICK*~* Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Sara Reputation : 100 Points : 64 Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Feb 06, 2009 12:48 pm | |
| Ponekad pozelim zivot bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja, i zato tiho Boga molim, da vecno zivim.......da te vecno volim... -------------------------------------- LJubav je lanas bez kraja, mnoge od nas pogresno spaja, veliku tajnu krije u sebi, da li ja nesto znacim tebi... ------------------------------- Ako mi srce slomis kao granu videces samo krvavu ranu!! Videces tamo jos nesto pise: ,,kad nesto slomis, nema ga vise!!!'' ----------------------------------- Najteze je cekati onog ko nece doci, jer daljina je razlog da se ne vidimo. Veruj mi samo ovo: i samoca je lepa u mislima sa tobom!! --------------------------------------- Ti si moj osmeh i moja radost, moja lepota i moja mladost, ti si mi sreca i tuga.... a imam te samo kao druga.... ---------------------------------- Da ti kazem VOLIM TE, prerano je. Da ti kazem SVIDJAS MI SE, glupo je. Da ti kazem ZELIM TE, necu zbog sebe. Ali jedno dobro znaj, SVE CESCE MISLIM NA TEBE!! ---------------------------------- Crvena ruza na mom stolu, Jedina uteha mom bolu, Stoji u vazi i tiho vene, jer ti ljubavi nisi kraj mene.... :heart: :heart: :heart: | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Feb 06, 2009 1:16 pm | |
| Zasto od kise vreme je ruzno, Zasto bez tebe srce je tuzno, Od tuge za tobom srce mi vene, Zasto sreco moja nisi pored mene
Postoji bezbroj zvezda koje svetle u daljini, Postoji milion srca koja pate u tisini, Postoje ljudi,dobri i zli, Postoji meni neko veoma drag-postojis TI! | |
|
| |
PeaceLoveJonas *Burnin`up*
Broj poruka : 1210 Godina : 30 Lokacija : u zemlji snova... Job/hobbies : swiranje gitare(pochetnik) Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Zovem se: : Alexandra Reputation : 0 Points : 672 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Sub Feb 07, 2009 4:46 am | |
| Svako od nas je andjeo sa po jednim krilom,i mozemo da letimo samo ako se zagrlimo!
Friends are like stars,you don't always see them but you know they're there.
You know you're in love when you can't fall asleep,because reality is finally better than your dreams :heart: | |
|
| |
PeaceLoveJonas *Burnin`up*
Broj poruka : 1210 Godina : 30 Lokacija : u zemlji snova... Job/hobbies : swiranje gitare(pochetnik) Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : A little bit longer Zovem se: : Alexandra Reputation : 0 Points : 672 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Sub Feb 07, 2009 5:19 am | |
| Kad se reke zamute,prijatelji naljute,zivot te umori,dusha te zaboli,lazi te zamore,ne daj srce da ti vene,znaj da uvek imash mene!
Budi tu jer mi je dosta savrshenih ljudi koji malo daju a puno traze...Budi tu jer mi na ovom svetu nishta ne vredi vishe od pravog prijateljstva | |
|
| |
Yo-Yo *Hold On*
Broj poruka : 681 Godina : 30 Lokacija : Up n down Job/hobbies : Photos Najsladji brother je. . . . . ? : Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 99 Points : 206 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! Pet Mar 27, 2009 7:15 am | |
| The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sweet and Love messages! | |
| |
|
| |
| Sweet and Love messages! | |
|