| Hi everybody! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 3:01 am | |
| Hi! Ja sam Anja i imam 16 godina! Zivim u Bg-u i obozavam Jonas Brothers i druge dc stars! to je to za sad! :25: | |
|
| |
~*SmiLeY*GirL*~ Admin
Broj poruka : 2853 Godina : 29 Lokacija : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Job/hobbies : Pisanje pesama Najsladji brother je. . . . . ? : Nick! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Jovana Reputation : 405 Points : 215 Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 3:14 am | |
| Welcome!I ja isto obbo druge dc zvezde....Ash,Vanessu,Demi,Corbina itd.....uzivaj!!!! | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 4:10 am | |
| WELCOME.. Lepo se provedi na forumu,uzivaj to je najbitnije!
Poslednji izmenio ~*Joe y Iwana*~ dana Ned Nov 02, 2008 12:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 10:49 am | |
| welcome. |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
Broj poruka : 1601 Godina : 28 Lokacija : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Job/hobbies : SECRET POP STAR xD Najsladji brother je. . . . . ? : Joseph Adam Joe Jonas! Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers (2007) Slika omiljenog JB albuma! : Zovem se: : Ivana Reputation : 0 Points : -65 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 12:34 pm | |
| inace i ja obozavam Ash i Sel!!!! I druge naravno | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
| Naslov: Re: Hi everybody! Ned Nov 02, 2008 12:42 pm | |
| znaci i ti volis Sajka! covece celo moje drustvo ludi za njim! ex,kakve sam ja srece...pa ja i on zivimo u istoj zgradi samo par spratova nize!!!! | |
|
| |
~*Baby*N*~ *Hold On*
Broj poruka : 988 Godina : 28 Lokacija : ~*Na izletu sa DC zvezdama . Sa nama su i osobe sa ovog 4uma !*~ Job/hobbies : druzenje , chatovanje po 4umima , lencarenje , sakuplanje isecaka mojih omiljenih zvezda Humor : Xexexexexe Najsladji brother je. . . . . ? : NICK Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers Reputation : 103 Points : 21 Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Hi everybody! Pon Nov 03, 2008 1:19 am | |
| Welcome ! Super cemo se slagati cim volis DC zvezde ! | |
|
| |
Blah Admin
Broj poruka : 1515 Godina : 32 Najsladji brother je. . . . . ? : Joe i Nick Naj JB album je. . . . . ? : Jonas Brothers i A Little Bit Longer Slika omiljenog JB albuma! : Reputation : 199 Points : 143 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Hi everybody! Pon Nov 03, 2008 3:24 am | |
| - ~*Joe y Iwana*~ ::
- znaci i ti volis Sajka!
covece celo moje drustvo ludi za njim! ex,kakve sam ja srece...pa ja i on zivimo u istoj zgradi samo par spratova nize!!!! blago tebi!!! poznajes ga??? pa ti si najsrecnija devojcica na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on je trenutno ljubav mog zivota!!! mada imam i mnoge druge ljubavi u poznatom svetu.... kad ispadne ili pobedi (daj boze) u ot zelim da mi posaljes njegov autogram! dacu ti moju adresu!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~*Joe y Iwana*~ Admin
| Naslov: Re: Hi everybody! Pon Nov 03, 2008 4:28 am | |
| - anjaboja ::
- ~*Joe y Iwana*~ ::
- znaci i ti volis Sajka!
covece celo moje drustvo ludi za njim! ex,kakve sam ja srece...pa ja i on zivimo u istoj zgradi samo par spratova nize!!!! blago tebi!!! poznajes ga??? pa ti si najsrecnija devojcica na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on je trenutno ljubav mog zivota!!! mada imam i mnoge druge ljubavi u poznatom svetu.... kad ispadne ili pobedi (daj boze) u ot zelim da mi posaljes njegov autogram! dacu ti moju adresu!!!!!!!!!!! pa,da trenutno jesam!sve dok ne pocnene enki drugi show pa ljudi zalude za nekim tamo! ali lepo mi je sad ovako..naravno da cu ti poslati autogram! ali ako pobedi to ce biti tesko uopste stici do njega | |
|
| |
Blah Admin
| Naslov: Re: Hi everybody! Sre Nov 05, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hi everybody! | |
| |
|
| |
| Hi everybody! | |
|